Jeg vil gerne købe flere produkter

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Vi har nogle fantastiske nyheder til dig: vores Synoshi-linje kommer nu med en række tilbehør, der er specielt designet til at gøre dit liv lettere!


Synoshi Cone Brush

Rengør svært tilgængelige områder ubesværet! Denne børste vejer kun 174g, er lavet af PBT-materiale og har pakkemål på 8*8*10cm. Børsten er 7,5*7,5*8 cm stor, vejer 81,5g. Den er ideel til små rum og snævre hjørner i dit hjem. Det fjerner effektivt genstridige pletter og ophobninger i dit brusebad samt renser udendørsudstyr såsom dæk og cykelhjul.

Soft Sponge Brush

Opnå skinnende overflader uden besvær med vores bløde børste med svampehoved. Lavet af et skånsomt, men effektivt svampemateriale, hjælper vores produkt dig med at rengøre husholdningsartikler uden at forårsage skade. Den vejer 7,2g og måler 7,5*7,5*2 cm, med pakkemål på 8*8*13 cm og en vægt på 92g.

Skrubbesvampebørste

Denne børste rengør nemt gryder, pander og tallerkener, mens du holder dine hænder fedtfri! Det fjerner effektivt snavs og pletter.

Synoshi Round Brush

Den runde børste vejer kun 68,5g og er 7,5x7,5x4 i størrelse. Pakken vejer 149g, er 8x8x9 cm stor og er lavet af PBT-materiale. Det er bedst at bruge separate børster til badeværelset og køkkenet. Denne børste er god til generel rengøring og kan bruges i ethvert rum i huset, på flade overflader samt på bil- og cykeldæk.

Synoshi Steel Brush

Synoshi stålbørsten er lavet af ståltråd og er meget effektiv til rengøring. Den vejer 55,2 g og måler 10,10,6 cm. De stærke børster fjerner nemt snavs, fedt og snavs fra selv de hårdeste overflader. Den er fantastisk til rengøring af grill og kan få gryder og pander til at se nye ud. Derudover er den hurtig og effektiv til rengøring af haveredskaber.

Large Round Brush

Den store runde børste renser nemt og hurtigt store overflader. Det kan rense forskellige områder, såsom vægge, terrasser, dæk og fliser. Det er et effektivt og langtidsholdbart rengøringsværktøj. Denne børste er 11*11*3,5 cm stor, vejer 110g og har en roterende kraft på op til 320 RPM. Den kombinerer turbohastighed og en stor størrelse til at skrubbe hårdt snavs.


Uanset om du er bekymret for hverdagsslitage eller bare ønsker at give din investering et lille boost, har vores omfattende udvalg af tilbehør dækket dig. Sig farvel til konstante produktudskiftninger og hej til en længere levetid for dine yndlingsgenstande. Vi har din ryg!

Var denne artikel nyttig?

Fantastisk!

Tak for din feedback

Beklager, at vi ikke var nyttige

Tak for din feedback

Fortæl os, hvordan vi kan forbedre denne artikel!

Vælg mindst én af grundene
Captcha-bekræftelse er påkrævet.

Feedback sendt

Vi sætter pris på din indsats og vil forsøge at rette artiklen