Hvad vil jeg modtage som en del af Synoshis pakke?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Synoshi Spin Power Scrubber har fået dig dækket med sin altomfattende pakke! Du finder alt, hvad du behøver for at komme i gang: 1 enhedsenhed, 1 rund grå børste, 1 svampebørste, 1 skuresvamp, et fastgørelseshoved, 1 ladekabel og en nyttig manual! Men hey, hvis du er nysgerrig efter vores andre børster, så fortvivl ikke! Du skal bare kontakte vores utrolige supportteam på support@synoshi.com, og de vil med glæde hjælpe dig med at foretage dit ønskede køb. De hjælper dig med at finde præcis det, du leder efter!

Du kan tjekke billedet ovenfor som reference.