Hvilke børster skal bruges til hvilke formål?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Rund børste

Denne børste er velegnet til forskellige husholdnings rengøringsbehov. Det fungerer godt på plane overflader, såvel som på bil- og cykeldæk.

Keglebørste

Rengør svært tilgængelige steder uden besvær! Fantastisk til små områder og snævre hjørner i dit hjem! Slipper af med hårde pletter og ophobninger i dit brusebad!

De faste børster fjerner hurtigt genstridigt snavs. Rengør ubesværet dit udendørsudstyr, som dæk og cykelhjul! Passer nemt ind i alle de små rum i dit hus. De stærke børstehår håndterer ubesværet genstridigt snavs, pletter og snavs.

Skrubbesvampebørste

Denne børste rengør nemt gryder, pander og tallerkener, mens du holder dine hænder fedtfri! Det fjerner effektivt snavs og pletter.

Blød svampebørste

Opnå skinnende overflader uden besvær ved at bruge et skånsomt, men effektivt materiale, der renser uden at forårsage skade på dine ejendele.

Stor rund børste

Den store runde børste gør rengøring af større områder hurtigere og lettere, hvilket sparer dig tid og energi. Den kan bruges på gulve, vægge, fliser og andre overflader. Det er stærkt og holdbart, hvilket sikrer langvarig effektivitet.

Stål børste

Dette er en kraftig snavssliber, der er specielt designet til hårde rengøringsopgaver. Den har ståltrådsbørster, der effektivt skærer gennem fedt, snavs og snavs, hvilket gør den ideel til rengøring af grill, ovne og udendørsmøbler.