Var kan jag köpa en ersättningsborste för Synoshi?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Hej på er! Vi är glada att du är intresserad av att få fler av våra otroliga produkter!

Vi har gjort det enklare för dig! Om du behöver en ersättningsborste eller en extra borste kan du kolla in artikeln "Jag vill köpa fler produkter" för att se alla tillgängliga fästhuvuden, eller så kan du kontakta vår kundsupport. Skicka bara ett e-postmeddelande till support@synoshi.com, så ger de dig en länk för att göra ditt köp. Oavsett om du letar efter en konborste, en svampborste eller en extra rund borste har vi det du behöver. Tänk på att våra priser kan variera på grund av pågående kampanjer och rabatter.

Köp nu, så kanske du får dessa artiklar till sina absolut bästa priser! Trevlig shopping!