Hur använder jag Synoshi?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Att använda Synoshi elborste är otroligt enkelt och problemfritt. Följ bara dessa enkla steg för att göra din rengöring till en barnlek:

1. Börja med att kontrollera att enheten är fulladdad. Vänta tills lampan på enheten ändras från röd till grön, vilket indikerar att den är klar för användning.

2. När enheten är fulladdad är det bara att sätta in din favoritborste i enhetens gränssnitt.

3. För att starta rengöringen trycker du bara på på/av-knappen. Lampan lyser grönt, vilket indikerar att skrubbern är i låghastighetsläge.

4. Om du behöver mer kraft och hastighet kan du enkelt växla till inställningen för hög centrifugering genom att trycka på på/av-knappen igen tills lampan blir blå, vilket indikerar att enheten nu är i höghastighetsläge.

5. Om du någonsin behöver använda rengöringsmedel kan du applicera en liten mängd av den typ du föredrar på ytan. Det är fantastiskt hur den snurrande borsten utför sin magi! Borstens rotation hjälper till att lyfta och avlägsna smutsen mer effektivt.

6. Håll borsten i önskad vinkel under rengöringen för att säkerställa optimal kontakt med ytan.

7. När du är klar med rengöringen trycker du bara på på/av-knappen igen för att stänga av apparaten. På så sätt kan du förvara den säkert fram till nästa rengöring.

Du kan också välja att använda Synoshi-manualen om du vill ha en mer detaljerad version av steg-för-steg-processen. Genom att följa dessa enkla steg kan du enkelt rengöra med Synoshi elborste och få en gnistrande ren yta på nolltid.