Hoe gebruik ik Synoshi?

Als u hebt gelezen en geen oplossing heeft gevonden in onze kennisbank, dient u een ticket in.

Het gebruik van de Synoshi Power Spin Scrubber is ongelooflijk eenvoudig en probleemloos. Volg gewoon deze eenvoudige stappen om het schoonmaken tot een fluitje van een cent te maken:

1. Controleer eerst of het apparaat volledig is opgeladen. Wacht tot het lampje op het apparaat verandert van rood naar groen, wat aangeeft dat het apparaat klaar is voor gebruik.

2. Zodra je apparaat is opgeladen, kun je je favoriete borstel in de apparaatinterface plaatsen.

3. Druk op de aan/uit-knop om te beginnen met reinigen. Het lampje wordt groen om aan te geven dat de Power Spin Scrubber op lage snelheid werkt.

4. Als je meer kracht en snelheid nodig hebt, kun je eenvoudig overschakelen naar de hoge centrifugestand door nogmaals op de aan/uit-knop te drukken totdat het lampje blauw wordt, wat aangeeft dat het apparaat nu in de hoge snelheidsstand staat.

5. Als je ooit wasmiddel moet gebruiken, kun je een kleine hoeveelheid van elke soort op het oppervlak aanbrengen. Het is verbazingwekkend hoe de ronddraaiende borstel zijn werk doet! Door de rotatie van de borstel wordt het vuil beter opgetild en verwijderd.

6. Houd de borstel tijdens het schoonmaken in de gewenste hoek om optimaal contact met het oppervlak te verzekeren.

7. Als je klaar bent met schoonmaken, druk je gewoon weer op de aan/uit-knop om het apparaat uit te schakelen. Zo kun je het apparaat veilig opbergen tot je volgende schoonmaakbeurt.

Je kunt ook de Synoshi handleiding gebruiken als je een meer gedetailleerde versie van het stap-voor-stap proces wilt. Door deze eenvoudige stappen te volgen, kun je moeiteloos schoonmaken met de Synoshi Power Spin Scrubber en krijg je in een handomdraai een sprankelende schoonmaak.