Hoe laad ik mijn Synoshi apparaat op?

Als u hebt gelezen en geen oplossing heeft gevonden in onze kennisbank, dient u een ticket in.

Het opladen van je Synoshi Scrubber is ongelooflijk eenvoudig! Volg deze eenvoudige stappen om je apparaat op te laden.

1. Begin met het openen van de dop aan de onderkant van het handvat van de Synoshi. Hierdoor krijg je toegang tot de oplaadpoort.

2. Neem de USB-C oplaadkabel en steek deze stevig in de daarvoor bestemde poort.

3. Zodra het apparaat is aangesloten, laat je het opladen totdat de batterij volledig opgeladen is of totdat het indicatielampje overgaat van rood naar groen.

4. Zodra de Synoshi Scrubber volledig is opgeladen, koppel je hem voorzichtig los van de oplaadkabel. Zorg ervoor dat de dop er weer op zit om de oplaadpoort te beschermen.

Je bent helemaal klaar om volop te genieten van de geweldige ervaring van het gebruik van je Synoshi apparaat!