Hur laddar jag min Synoshi-enhet?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Att ladda din Synoshi elborste är otroligt enkelt! Följ dessa enkla steg för att starta din enhet.

1. Börja med att öppna locket som sitter längst ned på Synoshi-handtaget. På så sätt får du tillgång till laddningsuttaget.

2. Ta USB-C-laddningskabeln och för in den ordentligt i den avsedda porten.

3. När enheten är ansluten låter du den ladda tills batteriet är fullt eller tills indikatorlampan övergår från rött till grönt.

4. När Synoshi borsten är fulladdad kopplar du försiktigt bort den från laddningskabeln. Se till att sätta tillbaka locket för att skydda laddningsporten.

Nu är du redo att njuta fullt ut av den fantastiska upplevelsen med din Synoshi-enhet!