Hvordan oplader jeg min Synoshi-enhed?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Det er utroligt nemt at oplade din Synoshi Scrubber! Følg disse enkle trin for at tænde din enhed.

1. Begynd med at åbne hætten i bunden af Synoshi-håndtaget. Dette vil give dig adgang til opladningsporten.

2. Tag USB-C-opladerkablet, og sæt det sikkert ind i den dertil beregnede port.

3. Når det er tilsluttet, skal du lade enheden oplade, indtil den når fuld batterikapacitet, eller indtil indikatorlyset skifter fra rødt til grønt.

4. Når Synoshi Scrubber er fuldt opladet, skal du forsigtigt tage den ud af opladerkablet. Sørg for at sætte hætten på igen for at beskytte opladningsporten.

Så er du klar til at nyde den fantastiske oplevelse ved at bruge din Synoshi-enhed!