Vad är Synoshi?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Synoshis rengöringsborste är absolut revolutionerande! Denna kompakta och mångsidiga enhet är 11,5 × 18 cm och har en batterikapacitet på 1200 till 2200 mAh. Den hanterar smuts och sot på olika ytor utan problem och gör städningen så mycket enklare. Och det bästa av allt? Du behöver inte oroa dig för att behöva anstränga dig! Synoshis rengöringsborste är lätt och sladdlös och väger bara 280 g. Du slipper trassliga sladdar och tung utrustning. Tro mig, du kommer inte att vilja gå miste om denna fantastiska enhet!