Mikä on Synoshi?

Jos olet lukenut eikä ratkaisua löytynyt tietokannastamme, lähetä lippu.

Synoshi spin power pesuri on ehdoton innovaatio! Tämä kompakti ja monipuolinen laite on kooltaan 11,5 × 18 cm ja sen akun kapasiteetti on 1200-2200 mAh. Se puhdistaa vaivattomasti eri pintojen lian, mikä tekee puhdistamisesta paljon helpompaa. Ja paras osa? Sinun ei tarvitse huolehtia rasittamisesta! Synoshi spin power pesuri on kevyt ja johdoton ja painaa vain 280g. Tämä pesuri poistaa hankalat johdot ja raskaat laitteet. Usko minua, et halua olla käyttämättä tätä upeaa laitetta!