Hoe verander ik de borstel op mijn Synoshi?

Als u hebt gelezen en geen oplossing heeft gevonden in onze kennisbank, dient u een ticket in.

Het verwisselen van de borstel op je Synoshi apparaat is super eenvoudig en zal geen problemen geven!

Het enige wat je hoeft te doen is de huidige borstelkop voorzichtig van het apparaat te trekken en de nieuwe kop er soepel in te steken. Als je de spons of het schuursponsje gaat gebruiken, moet je eerst het plastic hulpstuk plaatsen voordat je de geselecteerde sponskop erin steekt.

Voor een meer gedetailleerde, stapsgewijze procedure kun je de bovenstaande foto's raadplegen.