Hvordan skifter jeg børsten på min Synoshi?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

At skifte børsten på din Synoshi-enhed er super nemt og problemfrit!

Alt du skal gøre er forsigtigt at trække det nuværende børstehoved væk fra grænsefladen og glide ind i det nye hoved. Hvis du skal bruge svampen eller skuresvampen, skal du først stikke plastiktilbehøret ind, før du stikker dit valgte svampehoved i.

For en mere detaljeret, trin-for-trin procedure, kan du henvise til billederne vedhæftet ovenfor.