Hur kan jag ändra hastigheten på min Synoshi?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

När du trycker på strömbrytaren kommer Synoshi-enhetens lampa att skifta från sitt ursprungliga tillstånd till grönt, vilket indikerar att den nu är i låghastighetsläge.

Om du vill ha en snabbare inställning trycker du bara på strömbrytaren en gång till. Då kommer lampan på Synoshi-enheten att övergå till en levande blå färg, vilket betyder att den har växlats till höghastighetsläge.