Kuinka voin säätää Synoshin nopeutta?

Jos olet lukenut eikä ratkaisua löytynyt tietokannastamme, lähetä lippu.

Kun virtapainiketta painetaan, Synoshi-laitteen valo muuttuu alkuperäisestä tilastaan vihreäksi, mikä osoittaa, että se on nyt alhaisen nopeuden tilassa.

Jos haluat nopeamman asetuksen, paina virtapainiketta vielä kerran. Tämän seurauksena Synoshi-laitteen valo muuttuu kirkkaan siniseksi, mikä tarkoittaa, että se on kytketty nopeaan tilaan.